Ajax Amsterdam Arrangementen

PDFPrinten
999aajax_01
999aajax_02
Beschrijving

Evenement:  

Ajax Amsterdam Arrangementen

Locatie:

Amsterdam ArenA, Amsterdam

Datum:

Seizoen 2017-2018


Ajax Arrangementen
AFC Ajax is de grootste, succesvolste en meest roemruchte voetbal club uit de Nederlandse Eredivisie. Ajax Amsterdam won al 31 landstitels en verschillende Europa Cups. Ajax is zelfs een van de weinige clubs die erin slaagde de prestigieuze Europa Cup 1 of UEFA Champions League drie keer op rij te winnen! Het hoeft dan ook geen uitleg dat de officiële Ajax arrangementen extreem populair zijn. Het Ajax stadion de Amsterdam Arena is elke voetbal wedstrijd uitverkocht en dus is het erg lastig aan tickets voor Ajax Amsterdam te komen. Op onze website kunt u snel en betrouwbaar voetbal arrangementen voor Ajax kopen, of het nu gaat om een wedstrijd uit de Eredivisie of een Champions League duel! Kijk in ons speelschema voor de komende Ajax wedstrijden en bestel direct uw Ajax packages om straks zelf in de Arena te zitten tijdens zo’n prachtige wedstrijd van Ajax Amsterdam!

Uw Ajax arrangement is inclusief:
#
parkeergelegenheid voor u en uw relaties (1 per 2)
#
ontvangst in een restaurant in de Amsterdam ArenA
#
gereserveerde tafel(s) voor uw gezelschap
#
uitgeserveerde 3-gangen lunch/diner
#
dranken op basis van Hollands assortiment
#
afsluitend een kopje koffie/thee
#
gereserveerde zitplaats eerste ring lange zijde

Indicatie programma:

* prijs is exclusief BTW en eenmalig € 15 administratiekosten

LET OP: de data en tijden van bovenstaande wedstrijden zijn onder voorbehoud en kunnen dus nog tot kort voor de wedstrijd gewijzigd worden.


Optioneel:
U kunt ervoor kiezen een aandenken te geven in de vorm van een shirt of shawl. Het is tevens mogelijk om een complete skybox voor dit evenement te reserveren. Wilt u liever niet meer naar huis rijden? Wij verzorgen graag een hotelovernachting in de regio.

Ajax Amsterdam arrangementen
Voor elke thuiswedstrijd van Ajax in de Amsterdam ArenA verzorgen wij complete Ajax business-arrangementen. U ontvangt uw gasten in een van de Ajax restaurants in de Amsterdam ArenA en daar kunt u genieten van een uitgeserveerde lunch/diner. Uw Ajax tickets zijn op de eerste ring lange zijde. Wie scoort de mooiste doelpunten en gaat er met de overwinning van door? Reserveer nu uw Ajax arrangement Amsterdam!


Neem contact op via info@allinnevents.nl of op 010 - 304 01 94.