UEFA Europa League Finale 2018 arrangementen

PDFPrinten
UEFa Europa League Finale arrangementen 03
UEFa Europa League Finale arrangementen 02
UEFa Europa League Finale arrangementen 01
Beschrijving

Evenement:  

UEFA Europa League Finale 2018 arrangementen

Locatie:

Parc Olympique Lyonnais, Lyon, Frankrijk

Datum:

Woensdag 16 mei 2018

UEFA Europa League Finale Tickets 2018
Op de UEFA Champions League na is de UEFA Europa League -voorheen de UEFA Cup- en daarmee dus ook de UEFA Cup Finale de belangrijkste competitie van het Europese voetbal. Als u van de UEFA Cup of de UEFA Europa League houdt, dan is de UEFA Cup Finale 2018 in de Friends Arena natuurlijk helemaal het einde en moet u UEFA Cup Finale voetbal een keer live hebben meegemaakt. Als u van plan bent tickets te bestellen, wacht dan niet te lang want er zullen heel veel supporters zijn die net als u UEFA Cup Finale kaarten Solna 2018 willen bemachtigen. Welk elftal zal er dit jaar geschiedenis gaan schrijven? Als u naar de wedstrijd afreist, dan zult u het met eigen ogen kunnen zien! Maar om uw favoriete elftal te kunnen toejuichen dient u natuurlijk wel eerst UEFA Cup Finale tickets 2018 te bestellen.

UEFA Europa League Finale Kaarten 2018
De UEFA Cup Finale is de laatste en beslissende wedstrijd van de UEFA Cup dan wel de UEFA Europa League en markeert het einde van het voetbalseizoen. Wees echter niet getreurd want het nieuwe seizoen zit er weer aan te komen. Als u van plan was om UEFA Cup Finale kaartjes 2018 te bestellen voor in de Friends Arena in Solna dan zullen we het u gemakkelijk maken: op onze website vindt u allerlei grote evenementen overal ter wereld en de verkoop van UEFA Cup Finale 2018 is reeds van start gegaan. Als u nu uw UEFA Cup Finale kaarten 2018 bestelt, dan kunt u net als vele andere supporters genieten van een fantastische wedstrijd.

Uw UEFA Europa League Finale arrangement is inclusief:

# Entreebewijs voor een categorie naar keuze.
#
Stadsinformatie.
#
Bezorging van de tickets in Lyon.

Optioneel:
Indien u dit wenst verzorgen wij graag uw vlucht en verblijf naar Lyon. Het is tevens mogelijk om transfers ter plaatse, een rondleiding door het stadion en het museum of diner/lunches te reserveren. Onze medewerkers in de stad adviseren u ook graag over het bruisende nachtleven. Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op via info@allinnevents.nl of op 010 - 304 01 94.