Champions League Finale 2018 arrangementen

PDFPrinten
Champions_League_2015_01
Champions_League_2015_02
Champions_League_2015_03
Beschrijving

Evenement:  

Champions League Finale 2018 arrangementen

Locatie:

NSK Olimpiyskyi Stadium, Kiev, Oekraïne

Datum:

Zaterdag 26 mei 2018


Liefhebbers van voetbal opgelet: behalve de UEFA Cup Finale wordt ook elk jaar de Champions League Finale gehouden! De Champions League Finale 2018 in het Millennium Stadium in Kiev wordt ook door de UEFA georganiseerd en wordt in heel Europa gevolgd. Houders van Champions League Finale kaarten 2018 kunnen namelijk de beste elftallen om de eer zien strijden. Als u geen genoeg kunt krijgen van sport en de schitterende doelpunten graag live wilt meemaken, grijp dan nu uw kans en bestel uw tickets voor de Champions League Finale 2018 in het Olympisch Stadion in Kiev zo snel mogelijk. Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar tickets; en als we het hebben over ‘veel mensen’ dan bedoelen we miljoenen fans die willen genieten van de  Champions League Finale voetbal in Kiev.

Champions League Finale Kaarten 2018
Voor echt spannend voetbal zit u hier goed. Als u nog nooit een wedstrijd van de Champions League Finale live hebt meegemaakt, dan is het verstandig om gelijk kaartjes te bestellen voor de Champions League Finale 2018 in het Millennium Stadion in Kiev. En dan kunt u met eigen ogen zien of uw team met de eer gaat strijken! Het is voor de spelers geweldig als er veel supporters aanwezig zijn bij de Champions League Finale 2018 in Kiev om ze toe te juichen. Waar wacht u nog op? Reserveer uw Champions League Finale kaartjes vandaag nog. U kunt nu samen met uw vrienden genieten van het Champions League Finale voetbal: hier bestelt u de benodigde kaarten! Champions League Finale kaarten 2018 hebt u zo besteld.


Uw Champions League Finale ticket arrangement is inclusief:

  • Entreebewijs voor een categorie naar keuze.
  • Stadsinformatie.
  • Bezorging van de tickets in Kiev.


Optioneel:
Indien u dit wenst verzorgen wij graag uw vlucht en verblijf naar Kiev. Het is tevens mogelijk om transfers ter plaatse, een rondleiding door het stadion en het museum of diner/lunches te reserveren. Onze medewerkers in de stad adviseren u ook graag over het bruisende nachtleven. Informeer naar de mogelijkheden!

Europese clubtoernooi
De Champions League ging in 1992 van start als voortzetting van de Europcup I. In het grootste Europese clubtoernooi schitteren de grootste spelers op aarde. Het prachtige Millennium Stadium in Wales
 is in 2018 het decor van de finale. Wij bieden u de mogelijheid om samen met uw relaties bij deze geweldige wedstrijd aanwezig te zijn. Dit spektakel moet u eens in uw leven meemaken! 

Neem contact op via info@allinnevents.nl of op 010 - 304 01 94.