O2 arena VIP Club arrangementen

PDFPrinten
The O2 arena VIP Club 08
The O2 arena VIP Club 02
The O2 arena VIP Club 03
The O2 arena VIP Club 04
The O2 arena VIP Club 05
Beschrijving

De O2 arena is een van de grootste overdekte concertlocaties in Europa, en de meest indrukwekkende evenementen vinden hier plaats! De O2 arena in Londen, wellicht beter bekend als de Millenium Dome, genoemd, werd ooit gebouwd voor een tentoonstelling, de ‘Millennium Experience’. Er worden nu echter vele concerten in de O2 arena gehouden van de meest populaire artiesten. Ook wordt er met regelmaat een sportevenement georganiseerd.

Als u een geweldig concert van diverse topartiesten wilt meemaken, of graag een sportevenement wilt bijwonen, informeer dan naar de mogelijkheden voor O2 arena VIP arrangementen.

Uw O2 arena VIP Club arrangement is inclusief:
# e
igen VIP ingang bij de O2 arena
# zitplaats op de beste plekken in de hal, dichtbij het podium

# toegang tot de VIP lounge
# toegang tot verschillende bars en restaurants
# ontvangst en begeleiding door gastvrouwen

Het O2 arena VIP arrangement is het middel om uw relaties een unieke avond in Londen te laten beleven! U heeft toegang tot de VIP Lounge in de O2 arena, die enkel toegankelijk is voor leden. U kunt hier in een prettige atmosfeer vooraf aan het evenement uw gasten in alle rust ontvangen. Bij aanvang van het het evenement loopt u langs de drukte richting uw stoelen op de beste plekken in de concertzaal.

Het is tevens mogelijk om een complete privé suite voor een evenement te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden


Neem contact op via info@allinnevents.nl of op 010 - 304 01 94.